June 27, 2012

This house in Bruxelles, Belgium, did not boast a generous square footage. Which is why the team at Vanden Eeckhoudt-Creyf Architectes decided to expand the place vertically. This contemporary loft was created for a couple with no kids, so the design could get away some adventurous elements. Namely, several sets of minimal floating staircases were used to access each level, and a classic fireman’s pole to easily get down to the bottom floor from any of the upper three floors. How cool is that! The house incorporates a kitchen/dining area, a small living room, a dressing room co-joined with the powder room. A beautiful sleeping loft (my favorite detail) is finishing this dwelling.

(via inthralld)

fernanda on 06/28/12

Brilliant.

Trackbacks
Leave a comment
Name (required)
Mail (required)
Website
Comment