January 5, 2015

media_files_00343_img

This minimalist apartment, designed by Antwerpen based studio Van Staeyen Interieur, features two small bedrooms, divided by a bathroom. In order to maximize the space, designers covered an entire wall with built-ins for sleeping and storage. The discreet nook provides privacy along with additional shelving, placed around a queen bed. A step pulls out of a drawer to provide easy access. I love the simplicity of this solution. Also, the use of primary colors in the interior is beautiful.

(via dornob)

media_files_00332_img

media_files_00309_img

media_files_00345_img

media_files_00344_img

media_files_00342_img

media_files_00346_img

Patricia on 01/05/15

Very peaceful and functional. :)

wendy on 01/05/15

how do u change the sheets?

I absolutely love those pops of primary colours. They add such a fun element to the space!

http://www.fullbellywornsoles.com

johan van staeyen on 01/09/15

à wendy,there is room enough to replace the sheets, there is well thought out.
The orange staircase serves this purpose.

Leave a comment
Name (required)
Mail (required)
Website
Comment